VERMOEIDHEIDSTEST IJZERTEKORT – VERHOOG UW ENERGIENIVEAU

Ben jij 1 van de miljoenen vrouwen die niet genoeg ijzer binnen krijgt? Doe onze snelle vermoeidheidstest om erachter te komen. Met BlueIron Vloeibaar IJzer voelt u zich snel weer fit. BlueIron heeft een heerlijke bessensmaak.

1.

Voel je je moe als je wakker wordt, zelfs na een volledige nachtrust?

Ja Nee
2.

Heeft u regelmatig trek in chocolade of iets zoetigs om de dag door te komen?

Ja Nee
3.

Betrap je jezelf geregeld op gapen overdag?

Ja Nee
4.

Heb je last van terugkerende verkoudheden waar je moeilijk vanaf komt?

Ja Nee
5.

Druk gedurende 3 seconden stevig op 1 van uw vingernagels totdat het nagelbed wit wordt en laat dan los. Komt de roze kleur onmiddelijk terug?

Ja Nee

Goed gedaan! Het klinkt alsof je ijzergehalte stabiel is, maar het loont nog steeds de moeite om het in de gaten te houden. Dingen zoals een aanval van ziekte of het geven van bloed kunnen allemaal de behoefte van je lichaam aan ijzer verhogen. Wees alert op tekenen van ijzertekort: voortdurende vermoeidheid, hoofdpijn en broze nagels. Als u denkt dat u misschien te weinig ijzer binnenkrijgt, verhoog dan uw inname van voedsel zoals rood vlees en bladgroen en overweeg een vloeibaar ijzersupplement zoals BlueIron, waarvan bewezen is dat het de energie herstelt, de immuniteit versterkt en de prestaties optimaliseert.

Het ziet er naar uit dat je regelmatig te maken hebt met energieverspilling, misschien omdat je ijzergehalte lager is dan het zou moeten zijn. Andere waarschuwingstekens zijn regelmatige hoofdpijn, broze nagels en een laag humeur. Vrouwen en tieners, gymnastiekkonijntjes en vegetariërs lopen allemaal een groter risico op een ijzertekort. Een vloeibaar supplement zoals BlueIron kan uw ijzergehalte herstellen, uw energie heropstarten en u helpen om weer aan het leven te beginnen. Waarom probeer je het niet vandaag nog en kijk of je het verschil kunt voelen?

Voel je je de hele tijd moe? Je toont veel van de klassieke waarschuwingstekenen van ijzertekort. Waarom maakt u geen afspraak met uw huisarts om uw ijzergehalte te controleren met een eenvoudige bloedtest? IJzertekort komt verrassend vaak voor - vooral vrouwen en tieners lopen een groot risico. Het goede nieuws is dat het gemakkelijk te behandelen is. BlueIron is een vloeibaar ijzersupplement met een goede smaak, waarvan bewezen is dat het vermoeidheid vermindert, de immuniteit versterkt en uw energieniveau verandert. Het kan uw leven veranderen!

0  punten
Gefeliciteerd! Waarschuwing! Alarm!

Om uw op weg te helpen:

Bestel nu Blueiron