FAQS OF VEELGESTELDE VRAGEN

Producten

Tegen de 90% van vrouwen in de leeftijdsgroep 16-64 halen niet genoeg ijzer uit hun dieet. Beginnende symptomen van ijzertekort:

Moeheid en vermoeidheid

Gebrek aan energie en uithoudingsvermogen

Verminderd concentratie vermogen

Vale huid

Droge, broze nagels en haar

Mannelijke en vrouwelijke joggers, vegans en vegetariërs, vrouwen met hevige menstruatie en zwangere vrouwen lopen allemaal een risico op ijzertekort.

Het is onwaarschijnlijk dat BlueIron bijwerkingen veroorzaakt – BlueIron is juist ontwikkeld om typische bijwerkingen die vaak geassocieerd worden met ijzer supplementen tegen te gaan, zoals bijvoorbeeld constipatie. Dit komt door het FE3+ type ijzer in BlueIron. Eén van de voordelen van BlueIron is dat je lichaam alleen de hoeveelheid ijzer absorbeert die het nodig heeft.

Een theelepel BlueIron bevat slechts 8,5 calorieën.

In zéér uitzonderlijke gevallen kan er door het gebruik van BlueIron (niet blijvende) verkleuring optreden van de tanden. Mocht dit bij u het geval zijn dan raden we aan direct te stoppen met het gebruik van BlueIron.

Koffie, thee en melk remmen vaak de ijzeropname door het lichaam. Het ijzer gebruikt in BlueIron, Fe3+, gaat echter geen enkele interactie aan met deze producten waardoor het de opname niet afremt en je gewoon kunt genieten van koffie, thee en melk wanneer je maar wilt.

Mineraalwater, vruchtensapconcentraat (26%) (peer), natuurlijk bosbessenconcentraat, vitamine C (ascorbinezuur), vitamine E (alfa-tocoferylacetaat), ijzer (ijzersaccharaatcomplex), zuurteregelaar: Citroenzuur, Zinkoxide, verdikkingsmiddel: Xanthaangom, Vitamine B12 (Cyanocobalamine), conserveringsmiddel: Kaliumsorbaat, foliumzuur, biotine.

Blueiron innemen

Volwassenen: 2 x 5ml per dag

Kinderen (11+ jaar): 2 x 5 ml per dag

Kinderen (7-10 jaar): 1 x 5 ml per dag

Kinderen (3-6 jaar): ½ x 5 ml per dag

Ja, Blueiron is ontworpen om dagelijks te worden ingenomen.

Ja – Blueiron bevat 40% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid foliumzuur. Foliumzuur is een in water oplosbare vitamine, dus je kunt niet te veel nemen – je lichaam zal op natuurlijke wijze verdrijven wat niet nodig is. Daarom kunt u Blueiron samen met uw gebruikelijke zwangerschapssupplement innemen.

U kunt Blueiron elk moment van de dag nemen, het belangrijkste om te onthouden is om het regelmatig te nemen voor minimaal een maand en de voordelen te ervaren die verband houden met het product.

Ja, zowel Blueiron & Blueiron Zwanger zijn geschikt voor gebruik tijdens de zwangerschap. IJzer is vooral belangrijk tijdens de zwangerschap en tot 85% van de vrouwen in hun derde trimester krijgen niet genoeg ijzer. Spreek met uw zorgverlener voordat u supplementen inneemt als u zwanger bent.

Blue Iron Zwanger bevat alleen ijzer & vitamine C en is daarom perfect te nemen naast een zwangerschap multivitamine om het ijzergehalte te verhogen. Het heeft ook een 50% hogere concentratie ijzer. Blueiron Original bevat andere vitaminen en mineralen waaronder 40% van de door u aanbevolen dagelijkse hoeveelheid foliumzuur. Foliumzuur is een in water oplosbare vitamine, zodat u niet te veel kunt nemen – uw lichaam zal op natuurlijke wijze verdrijven wat niet nodig is.

BlueIron Original: 16,7mg – 119% van uw ADH (Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid), BlueIron Zwanger: 18,75mg – 135% van uw ADH

Ja, u kunt zowel Blueiron als Blueiron Zwanger nemen als u borstvoeding geeft. IJzer is van nature aanwezig in de moedermelk en is belangrijk voor de groei en ontwikkeling van uw baby.

Ja, Blueiron kan door kinderen vanaf 3 jaar worden ingenomen. Jonge kinderen hebben vaak een laag ijzergehalte vanwege hun snelle groei. Tieners hebben ook behoefte aan ijzer om te helpen bij de concentratie, energie en groei.

Ja, Blueiron heeft 0,8 gram suiker in elke dagelijkse dosis, dus is geschikt voor de meeste gecontroleerde diabetici.

Ja, je kunt Blueiron met andere medicijnen innemen. Maar zoals bij alle supplementen is het altijd een goed idee om eerst bij uw huisarts of zorgverlener te raadplegen.

10ml BlueIron Original geeft u 119% van de ADH, maar sommige mensen hebben meer ijzer nodig, bijvoorbeeld zwangere vrouwen. Neem eerst contact op met uw huisarts als u denkt dat u meer nodig heeft dan de aanbevolen dagelijkse dosis van 10 ml.

Ingrediënten

Ja

Nee

Nee

Nee

Op een koele, droge plaats. Het is niet nodig om in de koelkast te bewaren maar Blueiron kan gekoeld als lekkerder ervaren worden.

Als u een vraag heeft die hierboven niet is beantwoord, neem dan contact op met onze klantenservice: info@blueiron.nl