“Verkrijgbaar bij Holland&Barrett en DA”

ONS UNIEKE FE3+ IJZER

Blueiron is een nieuw soort ijzersupplement dat maximaal geabsorbeerd wordt door het lichaam zonder de onaangename bijeffecten die je kunt krijgen bij andere ijzerproducten.

Ons vloeibaar Fe3+ ijzer kent een hoge natuurlijke beschikbaarheid en wordt snel opgenomen. Het ijzer (Fe3+) is ingekapseld door een calcium polymeer die pas oplost als de pH-waarde in je lichaam neutraal is (pH=7) nadat het in de maag (pH<7) is geweest, zodat het alleen afgegeven wordt in de kleinere ingewanden waar het nodig is. Hierdoor krijg je geen last van maagkrampen of misselijkheid.

Blueiron is makkelijk en effectief. Je kunt het product nemen op ieder moment van de dag, zelfs op een volle maag. Ook is het mogelijk om Blueiron te mengen door de yoghurt of smoothies. Slechts twee theelepels per dag zorgen voor de volledige aanbevolen dagelijkse hoeveelheid (ADH) ijzer. IJzer ondersteunt het energieniveau, is goed voor het celdelingsproces, helpt het immuunsysteem en draagt bij aan extra energie bij vermoeidheid en moeheid.

  • ZACHT EN VRIENDELIJK – KAN WORDEN INGENOMEN MET VOEDSEL
  • GOED GEACCEPTEERD – GEEN VERVELENDE BIJWERKINGEN
  • EFFECTIEF – HET LICHAAM NEEMT ALLEEN WAT HET NODIG HEEFT
  • DIEETVRIENDELIJK – GESCHIKT VOOR VEGANISTEN EN ZWANGERE VROUWEN

Gratis levering bij aankoop van 2 producten

ONZE INGREDIËNTEN

Elke fles Blueiron bevat Scandinavische blauwe bessen die met de hand geplukt zijn in Finland. Blauwe bessen zitten boordevol antioxidanten. Dit zijn stoffen die als een soort soldaatjes bepaalde agressieve stoffen in je lichaam verwijderen. De natuurlijke zoetheid van de bes zorgt voor de fantastische smaak van Blueiron.

Elke maatdop bevat naast ijzer ook vitamine C voor een verbeterde ijzeropname, vitamine B12 ondersteunt het energieniveau en zink en biotine zijn belangrijk voor de huid en nagels.

Gratis levering bij aankoop van 2 producten