Klik op het logo hierboven voor de Kruidvat actie

BLUEIRON IJZER SUPPLEMENTEN

Goed nieuws voor liefhebbers van BlueIron! Je kunt de BlueIron ijzersupplementen nu ook vinden bij Kruidvat. Onze unieke ijzerdrank blinkt uit in een optimale ijzerafgifte én bevat alle gezondheidsvoordelen van in het wild geoogste Scandinavische bosbessen. De heerlijke smaak krijg je er gratis bij.

✓ Verlicht vermoeidheid ✓ Stimuleert energie en prestaties ✓ Een volledig veganistisch ijzersupplement ✓ Uitermate geschikt voor gebruik tijdens zwangerschap ✓ Geniet van de zalig zachte smaak

 “Nu ook te koop bij Kruidvat”

WAAROM IS IJZER ESSENTIEEL?

IJzer vormt een cruciale brandstof voor ons lichaam. De voornaamste taak ervan is om zuurstof aan ons bloed te binden en voor energie te zorgen. Wanneer er een tekort aan ijzer optreedt, kunnen vermoeidheid, lusteloosheid en prikkelbaarheid je constant achtervolgen. Dit heeft invloed op tal van aspecten, variërend van je vitaliteit tot je levensvreugde.

IJzertekort is wereldwijd het meest voorkomende gebrek aan voedingsstoffen, maar wordt helaas vaak niet of pas laat opgemerkt.Wist je dat je behoefte aan ijzer kan schommelen, afhankelijk van diverse factoren in je leven? Het is daarom van cruciaal belang om de symptomen van ijzertekort in de gaten te houden en te begrijpen wanneer het tijd is om een ijzersupplement te overwegen.

HERKEN JIJ JEZELF IN EEN OF MEER VAN DEZE VOORBEELDEN?

Moe + Vermoeidheid
Kids + Tieners
Fitness fans
Moeilijke periodes