"Verkrijgbaar bij Etos en Holland&Barrett"

Onze unieke FE3+ IJZER

Blueiron is een nieuw soort ijzersupplement dat maximaal geabsorbeerd wordt door het lichaam zonder de onaangename bijeffecten die je kunt krijgen bij andere ijzer producten.

Ons vloeibaar Fe3+ ijzer kent een hoge natuurlijke beschikbaarheid en wordt snel opgenomen. Het ijzer (Fe3+) is ingekapseld door een calcium polymeer die pas oplost als de ph waarde in je lichaam neutraal is (pH=7) nadat het in de maag (pH<7) is geweest zodat het alleen afgegeven wordt in de kleinere ingewanden waar het nodig is. Hierdoor ontstaan er geen maagkrampen en misselijkheid.

Blueiron is makkelijk en effectief. Je kunt het product nemen op ieder moment van de dag, zelfs op een volle maag. Ook is het mogelijk om Blueiron te mengen door de yoghurt of smoothies. Slecht twee theelepels per dag zorgen voor de volledige aanbevolen dagelijkse hoeveelheid (ADH) ijzer. IJzer ondersteunt het energieniveau, is goed voor het celdelingsproces, helpt het immuunsysteem en draagt bij aan extra energie bij vermoeidheid/moeheid.

Bestel nu
  • Zacht en vriendelijk - kan worden ingenomen met voedsel
  • Goed geaccepteerd - geen vervelende bijwerkingen
  • Effectief - het lichaam neemt alleen wat het nodig heeft
  • Dieet vriendelijk - geschikt voor veganisten en zwangere vrouwen

Onze ingredienten

Elke fles Blueiron bevat Scandinavische blauwe bessen welke met de hand geplukt zijn in Finland. Blauwe bessen zitten boordevol antioxidanten. Dit zijn stoffen die als een soort soldaatjes bepaalde agressieve stoffen in je lichaam verwijderen. De natuurlijke zoetheid van de bes zorgt voor de fantastische smaak van Blueiron.

Elke lepel bevat naast ijzer ook Vitamine C voor een verbeterde ijzeropname, Vitamine B12 ondersteunt het energieniveau en Zink en Biotine zijn belangrijk voor de huid en nagels.

Bestel nu